Pink Transparent Star

Wednesday, December 14, 2011

biar mimpi sampai ke bintang


Elfira Loy 17, dan Randy Pangalila 20, telah digandingkan dalam satu Telefilem yang bertajuk Biar Mimpi Sampai Ke Bintang. Telefilem ini diterbitkan oleh Syarikat Cube Film milik pengarah Michael Ang.

Telefilem"Biar Mimpi Sampai Ke Bintang"

"Saya senang dan asyik sekali berlakon dengannya. Memang keserasian antara kami cepat wujud. Di Indonesia selalunya kalau digandingkan dengan bakat baru, keserasian itu lambat wujud dan sekaligus mewujudkan kesukaran. Tetapi berbeza sekali denga Elfira, dia memudahkan kerja lakonan saya", kata pelakon Cinta Kirana dan yang terbaru Nada Cinta yang disiarkan di Astro.

"Pada mulanya memang saya akui terbit rasa berdebar melihatnya di set penggambaran. Tapi sikap profesional dan dirinya yang tak berlagak memudahkan kerjasama terjalin. Insya-Allah, tiada aral kami akan berlakon sama lagi untuk drama Dalam Hati ada Taman hujung tahun ini", kata Wajah Eksklusif Astro itu yang baru muncul dengan filem Jepun berjudul Second Chance
Dalam telefilem Biar Mimpi Sampai Ke Bintang, Randy memegang watak sebagai Andy,jejaka dari Indonesia yang datang ke Malaysia untuk mencari Alya (Elfira). Mereka berkenalan menerusi laman Facebook. Turut berlakon ialah Ezzrin Loy, Hanez Suraya, Mahmud Ali Bashah, Sharifah Shakinah, Didie Alias dan Sharifah Shahora.telefilem ni akan ditayangkan padA 22/12/2011 INI..HARI KHAMIS..

No comments:

Post a Comment