Pink Transparent Star

Thursday, December 22, 2011

it's not the end of the world :)

hari ni aku rase gembira sangat  :D percaya tak??percaya lah..k fine..mengaku memang tipu kalau cakap gembira..hmmsedih sangat coz pe yang kita harapkan tak jadi kenyataan..humm ..i got 5A3B in my pmr..
sedihh sangatt..ta tau na cakap ape..tengok orang lain dapat 8A ,7A..tapi tak pelah bukan rezeki kita..cuba lagi..like the title said it's not the end of the world..kan kite ade spm ..spm lah yang tentukan segala-galanya..wat kawan yang dapat straight a's ..congratss ..saye bangga jadi kawan awak semua :) yang nasib macam saye  kita cube lagi next time..tuhan menguji  kita macam mana kesabaran kita..jadi janagn PUTUS ASA keyh! to my bro najhan ..its okay..don't give up.. semua orang dicipta mempunyai  kelebihan sendiri..saya tau n da agak da memang saye tak kan dapat 8 a..i'm admit yang sejarah n english memang susa..sekarang nak fikir aliran ape kene amik..n i'm still at smk ahmad..





No comments:

Post a Comment