Pink Transparent Star

Sunday, December 18, 2011

perempuan "gedikss"

tadi try la search at encik google kann tentang perempuan gedik..fed up gila kalau nampak gurlls yang gedik..k fine! macamlah kau tu perfect sangat sedapp mengata orang gedik..haha..semua manusia kan tak perfect mane punn.ni saje je cari cuma nak tahu kenapa perempuan gedik senang citer nak buat research lahh..haha..bosang sangat so,ape lagi kann..jom check it out!


kenapa perempuan gedik ?

1- Nak tarik perhatian orang lain.
biasanya perempuan menggedik sebab nak dapatkan perhatian.cubalah tengok kalau diorang tiba-tiba je buat suara gedik diorang tu,confirm semua orang pandangserongpelik.thats why,diorang jadi gedik.

2- Nak cairkan hati lelaki.
eii.. betul ke ni?haha.ni apa yang aku jumpa kat forum tadi la.lelaki cair ke tengok perempuan gedik?lalalalalala..bahaya ni.kena jaga bf betul-betul ni.eh,apa yang aku mengarut ni.hoho.selalunya perempuan gedik memang suka menggedik bila nampak lelaki hensem.apakah?

3- Diorang rasa diri diorang tu HOT.
perasan tak,selalunya kan..yang gedik-gedik ni semuanya jenis perasan cantik,perasan lawa,perasan bagus..diorang pun ada geng-geng yang tersendiri.tapi takde la macam geng bas sekolah tu.bila dah ada geng sendiri,majoriti dalam kalangan diorang ni semuanya stok gedik-gedik.

4- Terlebih manja.
terlebih manja pun boleh jadi gedik?aiseyman..terpaksa la kawal sikit sifat manja tu.nanti orang salah tafsir pulak terus je jadi gedik.biasa la kalau dah manja sangat,mula la sifat gedik tu datang.dan selalunya,siapa yang ikut je perangai manja diorang ni,boleh jugaklah 'terlebih manja' tu terjadi.

5- Memang sifat semulajadi dia kot.
ok.yang ni pendapat yang aku jumpa kat forum tadi.memang perempuan ni dicipta untuk jadi gedik la.kalau tak gedik banyak,gedik sikit je.ada yang terlebih-lebih gediknya sampai orang lain pun meluat dan menyampah nak tengok.

6- Faktor persekitaran.
apa kena-mengenanya perempuan gedik dengan faktor persekitaran.eh,ada la.kalau tak buat apa aku penat-penat menaip.meh sini,aku bagi contoh.perempuan gedik bila semua orang sekeliling dia semuanya jenis yang happy-go-lucky,selamba,manja.so,secara tak langsung mulalah kegedikan tu datang.semua perempuan gedik ni happy-go-lucky je aku tengok.diorang bukannya ambik port sangat pasal orang lain.ya tak ?

7- Perempuan gedik sebab lelaki tak gedik.
haa.. ni aku punya statement la.perempuan gedik sebab lelaki tak gedik.wahai lelaki-lelaki di luar sana,aku nak tanya ni.. korang gedik ke?haha.kalau gedik tu maybe hormon dia lebih kepada hormon perempuan kot.oopps!terlebih sudah.

credit to this blogger: anis

No comments:

Post a Comment