Pink Transparent Star

Saturday, December 31, 2011

selamat tahun baru !

kurang 24 jam lagi kita akan mendengar dan melihat bunyi  bunga api menandakan sekarang pukul 12.00 dan menunjukkan juga kita sudah masuk tahun 2012..huhu ..sedihnye hati na meninggalkan 2011 ni..banyak kenangan manis dan pahit sepanjang 2011..tapi nak buat macam mana kita tiada kuasa untuk melakukan apa-apa..dann tahun ni saya akan masuk form 4..form4??form 4??huhu..emm..na amik aliran pe??itulah yang bikin susah..ok..dah..dah..sekarang ni kita kene buat azam untuk 2012..lupakan apa yang berlaku pada 2011 kerana itu hanya kenangan dalam hidup kita..pengalaman dan pengajaran pada tahun 2011 kita bawakan kepada 2012 nanti..bila masuk tahun baru je.pasti/ mesti ada azam kann??azam korang apa??semoga korang dapat capai azam korang ye..sape yang dapat penuhkan azam tahun 2011??angkat tangan korang..haha..oklah sampai kat sini je entry kali ni..nak fikir azam pulak..nak list lagi kan satu keje..hehe..ok..disamping ini saye mengucapkan selamat hari raya tahun baru..Happy new year 2012..






p/s korang g celebrate tahun baru ke?

No comments:

Post a Comment