Pink Transparent Star

Monday, January 2, 2012

segmen kenali diri pembaca blogger

                                     


korang saye ad join contest ni..kalu nak join tekan sini okayy!
akak syada yang comey ni ada bagi berape soalan suruh jawab..jom jawab soalan




SOALAN :

1) Sejak bila aktif dalam DUNIA BLOG nih ?
saya aktif dalam dunia blogger ni sejak tingkatan 1

2) Tujuan korang buat blog nih untuk apa ?
tujuan saya buat blogger ni untuk share cerita tentang personal life atau tentang ape-ape yang best dan jugak untuk tambah kenalan.

3) Blog yg korang selalu terjah ?
blog yang selalu saya terjah blog cik epal, maria elena, irine nadia marcello,dan tak lupa blog akak syada yang comell lagi kiut miut ni.

4) Impian korang terhadap blog korang yg cantik and cute miut tuhh ?
ramai orang/blogger singgah and nak share maklumat dengan semua

5) korang sayaang blg korang tak ?
siapa tak sayang blog sendiri kan? mestilah sayang sangat kat blog ni dah macam nyawa kadang-kadang tu .



okayy! saye da siap jawab soalan tu..saya nak tag  teha ,maisarah and najwa.. done!




No comments:

Post a Comment